top of page

EXPROOF Nedir?

EX-PROOF NEDİR?

Petrol, petrol ürünleri, kimya, LPG, doğal gaz, kömür madenleri, hububat siloları, şeker fabrikaları, kereste ve mobilya fabrikaları,Tersaneler,Gemi kazan Daireleri,Kimyasal üretim yapan firmalar,ekmek fırın ve fabrikaları gibi yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı maddelerle uğraşan bir çok sanayi kollarında normal çalışma şartları veya arıza ve bakım gibi hallerde (gaz , toz, veya yanıcı madde buharı gibi nedenlerle) patlayıcı ortam oluşmaktadır. Elektrik aletlerinin çıkardığı kıvılcım ve ark bu ortamları tehlikeye düşürmekte ve patlamalara neden olmaktadırlar. Bu nedenlerle işletmelerin patlayıcı ortamlarında kullanılan elektrik aletleri farklı olmak zorundadır. İşte bu olaya ex-proof ve kullanılan elektrikli aletlere de ex-proof ikaz cihazları adı verilmektedir.

QLight Kore de üretim yapan Uzun yıllardır Görsel ve işitsel uyarı cihazları sektöründe kaliteli üretim yapan Dünya çapında 23 ülkede satış ağı olan Global bir firmadır.

Exproof uyarı cihazları alanında Ekredite edilmiş Kendi Labaratuarlarında ürünlerin testlerini yapmakta ve Exproof pazarında kaliteli Estetik ürünleri ile ön plana çıkmaktadır.

QNES Serisi 2019 Yeni seri Atex Belgeli Sesli Ve Görsel Uyarı cihazları


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page